Η ΔΥΝΑΜΗ ΤHΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

Ένα οποιοδήποτε άλλο χάπι που εστιάζει σε ένα μόνο στοιχείο για απώλεια βάρους, απλά δεν θα σας βοηθήσει. Για να αποκτήσετε το σώμα που αξίζετε, χρειάζεστε μια λύση που λειτουργεί από όλες τις απόψεις. Αυτή τη λύση δεν θα τη βρείτε από τα περισσότερα άλλα προϊόντα απώλειας βάρους της αγοράς.

Παραγγείλτε Τώρα

190,000+ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!

Το PhenQ μπορεί να μην είναι στην αγορά για τόσο πολύ όσο άλλα προϊόντα, αλλά σε λίγα μόλις χρόνια έχουμε βοηθήσει πάνω από 190 χιλιάδες πελάτες, ακριβώς όπως εσάς, να αποκτήσουν το σώμα που πάντα ήθελαν.

Το να έχετε το σώμα που θέλετε είναι απλώς ένα κλικ μακριά. Ανακαλύψτε κι εσείς τη δύναμη του PhenQ σήμερα.

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ;

Το προϊόν PhenQ είναι ένα ισχυρός νέο τύπος αδυνατίσματος που συνδυάζει πολλαπλά οφέλη απώλειας βάρους, βοηθώντας σας να αποκτήσετε το λεπτό και σέξι σώμα που πάντα ονειρευόσασταν.

 • Μοναδικό νέο προϊόν αδυνατίσματος που έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι άλλα
 • Καίει το αποθηκευμένο λίπος για να αποκαλύψει το σώμα των ονείρων σας
 • Καταστείλει την όρεξή σας με σκοπό να τρώτε λιγότερο και να μειώσετε τις θερμίδες
 • Σταματά την παραγωγή λίπους για να περιορίσει την αύξηση του σωματικού βάρους
 • Βελτιώνει τη διάθεση και την ενέργειά σας για να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απώλεια βάρους
 • Φόρμουλα υψηλής ποιότητας που παράγεται στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο εγκεκριμένη από τις εγκαταστάσεις GMP και FDA

Η PhenQ σας δίνει τη δυνατότητα να χάσετε πολλαπλά κιλά με 1 μόνο χάπι.

ΜΕ ΤΟ PHENQ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

60 χάπια περιλαμβάνονται ανά φιάλη
Ευκολα Στη Χρηση
Τεράστια εξοικονόμηση με MULTI-ΑΓΟΡΕΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Αποστολη Παγκοσμιως Δωρεαν

ΤΟ PHENQ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ

Επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης του λίπους σας με την ενίσχυση του μεταβολισμού και του ρυθμού θερμογένεσης του σώματός σας και αποκαλύψτε μια λεπτή και σέξι φιγούρα.

STOP ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΠΟΥΣ

Το PhenQ περιέχει συστατικά που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσει το σώμα σας να παράγει νέο λίπος, που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόκτηση επιπλέον βάρους.

ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ

Το PhenQ κάνει την καύση των θερμίδων εύκολη υπόθεση, περιορίζοντας την όρεξή σας και καθιστώντας την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ένα πράγμα του παρελθόντος.

ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Γεμίστε τις μπαταρίες σας με ένα μείγμα συστατικών ενέργειας-Η ενίσχυση ενέργειας σχεδιάστηκε για να σταματήσει την απότομη απώλεια ενέργειας που προέρχεται από δίαιτα.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Η μείωση σε κατανάλωση θερμίδων μπορεί να σας αφήσει με κακή διάθεση, αγοράζοντας ωστόσο το PhenQ ενισχύεται η διάθεσή σας για να διασφαλιστεί η δίαιτα.

Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη των πολλαπλών προϊόντων απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι, το PhenQ κάνει την απώλεια βάρους απλή υπόθεση, και σας εξοικονομεί δαπάνες σε διάφορα προϊόντα!

Απαλλαγείτε από τα άλλα χάπια διατροφής. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το PhenQ.

TΙ ΚΑΝΕΙ PhenQ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά μας και σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι το μοναδικό μείγμα των συστατικών αυτών σε συνδυασμό με ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη φόρμουλα, ένα πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ ανώτερα αποτελέσματα μείωσης σωματικού βάρους σε σχέση με άλλα προϊόντα.
Χρησιμοποιώντας την μέγιστη ποιότητα, φυσικά συστατικά και σύμφωνα με φαρμακευτικά πρότυπα σε εγκεκριμένες εγκαταστάσεις FDA & GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το προϊόν PhenQ είναι η απόλυτη, όλα-σε-ένα λύση απώλειας βάρους.

α-LACYS RESET®–Επιστημονικά Αποδεδειγμένη Απώλεια Βάρους

Αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές της επιστήμης και της έρευνας, με εμπορικό σήμα τύπου α-Lacys Reset®.
Επιταχύνει το μεταβολισμό σας και να ανεβάζει τη θερμογένεση του σώματός σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάψετε λίπος γρήγορα και να πετύχετε το σώμα των ονείρων σας γρήγορα.

Ο μεταβολισμός σας είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα σας καίει θερμίδες με φυσικό τρόπο. Επιταχύνετε το μεταβολισμό σας και κάψτε περισσότερες θερμίδες. Το α-Lacys Reset® επιταχύνει το μεταβολισμό σας, επιτρέποντας σας να κάψετε περισσότερες θερμίδες, ακόμα και να μειώσετε το λίπος γρήγορα.

Το καλύτερο όμως ποιο είναι; Ένας ταχύτερος μεταβολισμός σημαίνει επίσης μια αύξηση στη θερμογένεση του σώματός σας, η οποία ουσιαστικά είναι υπεύθυνη για την παραγωγή θερμότητας. Για την παραγωγή θερμότητας, το σώμα σας καίει θερμίδες. Αυξάνοντας την παραγωγή θερμότητας του σώματος, το α-Lacys Reset® αυξάνει το ρυθμό καύσης των θερμίδων σας ακόμη περισσότερο για να διώξετε τα αποθέματα λίπους.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Το PhenQ είναι ένας μοναδικός και ισχυρός νέος τύπος αδυνατίσματος που θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που άλλα προϊόντα απλά σας υπόσχονται στα λόγια. Ποτέ δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το βάρος σας και πάλι.

Δείτε την Τιμολόγηση

ΤΟ PhenQ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟ

Εκτεταμένες κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την ικανότητα του α-Lacys Reset® να μειΏΣΕΙ τόσο το σωματικό βάρος όσο και το λίπος του σώματος, ακόμη μπορεί να συμβάλλει και στην αύξηση της μυϊκής μάζας – που είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Σε σύγκριση με το εικονικό/placebo φάρμακο και άλλα συστατικά, τα άτομα που λαμβάνουν α-Lacys Reset®:

Έχασαν 7,24% σωματικού λίπους
Έχασαν 3,44% του σωματικού τους βάρους
Αύξησαν κατά 3,80% τη μυϊκή τους μάζα

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ PHENQ;

CAPSIMAX ΣΚΟΝΗ

Ένα μείγμα από Capsicum, πιπερίνη, καφεΐνη και η νιασίνη (βιταμίνη Β3), προσφέρουν την την απίστευτη καύση λίπους που εμπεριέχεται στη Σκόνη Capsimax. Τόσο το φυτό της πιπεριάς όσο και της πιπερίνης (ή αλλιώς γνωστό ως το μαύρο πιπέρι) έχουν ισχυρή θερμογενετική ιδιότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε με αύξηση της παραγωγής θερμότητας του σώματος σας. Με την αύξηση της θερμογένεσης, αυτά τα δύο συστατικά σας επιτρέπουν να κάψετε περισσότερο λίπος. Επίσης έχει προταθεί ότι η πιπερίνη μπορεί να έχει την ικανότητα να σταματήσει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων.

Πολλαπλές μελέτες έχουν αποδείξει τα οφέλη της απώλειας βάρους από την πιπεριά capsicum, και τα ευρήματα συνιστούν αυτή τη φυσική ουσία που μπορεί να παράγει «κλινικά σημαντικά επίπεδα απώλειας βάρους». 1

ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ

Το ασβέστιο δεν είναι μόνο καλό για τα οστά σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος.
Μελέτες έχουν δείξει ότι το ασβέστιο μπορεί να ενθαρρύνει τα κύτταρα σας να αποθηκεύουν λιγότερο λίπος τους και να δίνουν εντολή στο σώμα σας είναι τρέφεται καλά και ότι χρειάζεται πλέον να αποθηκεύει άλλο λίπος. Αντ ‘αυτού, τα κύτταρά σας θα λάβουν εντολή να κάψουν το αποθηκευμένο λίπος του σώματος, που σημαίνει ότι μπορείτε να αποβάλλετε το υπερβολικό βάρος πολύ πιο γρήγορα.

Παχύσαρκοι ενήλικες που συμμετείχαν σε μια μελέτη έξι μηνών έχασαν περισσότερο σωματικό βάρος και λίπος του σώματος, όταν συμπλήρωσαν τη διατροφή τους με τα υψηλότερα ποσοστά ασβεστίου. 2

ΧΡΩΜΙΟ PICOLINATE

Ένα βασικό φυσικό μεταλλικό στοιχείο που βρίσκεται στο κρέας, τα λαχανικά και τα δημητριακά ολικής άλεσης. Το χρώμιο βοηθά περιορίσει την επιθυμία σας για ζάχαρη και υδατάνθρακες, βοηθώντας το σώμα σας να ελέγξει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας.
Όταν τρώτε τροφές που περιέχουν ζάχαρη, όπως οι υδατάνθρακες, η ζάχαρη απορροφάται στο αίμα σας και μεταφέρονται στα κύτταρα σας για να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια. Μόλις τα κύτταρα σας έχουν αρκετή ζάχαρη, σταματάει η επιθυμία σας γι’αυτήν. Το χρώμιο βοηθά τα κύτταρα σας λάβει τόση ζάχαρη όσο χρειάζεται, πράγμα που σημαίνει θα έχετε λιγότερη επιθυμία για υδατάνθρακες και ζάχαρη, χάνοντας πολύ πιο εύκολα βάρος.

Μια μελέτη οκτώ εβδομάδων από το Πανεπιστήμιο Cornell διαπίστωσε ότι τα συμπληρώματα χρωμίου αναχαιτίζουν την όρεξη και την επιθυμία για υδατάνθρακες σε άτομα με κατάθλιψη. 3

ΚΑΦΕΪΝΗ

Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο θα βρείτε καφεΐνη σε τόσα πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους και ενεργειακά ποτά. Ως διεγερτικό, έχει την ικανότητα να αυξήσει την εγρήγορση, την εστίαση και τη μείωση της κούρασης. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο πεινασμένοι, 4και να συμβάλλει στην ενίσχυση της διαδικασίας καύσης λίπους με την αύξηση της θερμογένεσης, και να σας βοηθήσει να προσθέστε ή να αυξήσετε τη γυμναστική στη ζωή σας.5

NOPAL

Ο nopal κάκτος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βοηθώντας σας να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο της πείνας σας. Είναι, επίσης, εξαιρετικά πλούσιος σε αμινοξέα, παρέχοντας σας με την αναγκαία ενέργεια που θα χρειαστείτε για το «ταξίδι» προς την απώλεια βάρους σας, καθώς επίσης μπορεί να βοηθήσει να μειώσετε επιπλέον βάρος που προκαλείται από την κατακράτηση υγρών, βοηθώντας σας να αποβάλλετε τα υγρά από τους ιστούς σας στην κυκλοφορία του αίματός σας.

L-καρνιτίνη FURMARATE

Το φυσικό L-καρνιτίνη αμινοξύ βρίσκεται σε τροφές όπως το κόκκινο κρέας, ξηρούς καρπούς και πράσινα λαχανικά. Βοηθά το σώμα σας να μετατρέψει τα αποθέματα λίπους του σε ενέργεια, που σημαίνει ότι όχι μόνο θα κάψετε λίπος, αλλά θα καταπολεμήσετε την κόπωση που συχνά προκαλείται από τις δίαιτες.
Το PhenQ είναι ένα ιδιόκτητο μίγμα το οποίο επίσης περιέχει Stearate μαγνήσιο και μαγνήσιο.

Το PhenQ είναι ένα ιδιόκτητο μίγμα το οποίο περιέχει επίσης στεατικό μαγνήσιο (10 mg).

AYTOI ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ
ΧΑΡΗ ΣΤΟ PHENQ

Όλοι οι παραπάνω και άλλοι πολλοί που δοκίμασαν το προϊόν μας δεν ανησυχούν πλέον για το βάρος τους.

Γιατί εσύ ακόμη να έχεις αυτό το πρόβλημα?

Παραγγείλετε το PhenQ σήμερα και κάντε το σώμα των ονείρων σας πραγματικότητα!

60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Έχουμε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι όλοι τώρα απολαμβάνουν μια πιο ευτυχισμένη, υγιέστερη ζωή με το σώμα που πάντα ήθελαν να αποκτήσουν.Είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείτε με τα αποτελέσματά σας και εσείς πάρα πολύ, αλλά και πάλι μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν μας με απόλυτη εμπιστοσύνη. Απλά επιστρέψτε τα αχρησιμοποίητα μπουκάλια PhenQ στην αρχική του συσκευασία εντός 67 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας και θα σας δώσουμε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων, με εξαίρεση τυχόν έξοδα αποστολής.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ PhenQ ΣΑΣ

Μην ξεχνάτε, το PhenQ είναι ένα ολοκαίνουριο, ισχυρό προϊόν αδυνατίσματος που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μείγμα από αποδεδειγμένα συστατικά για να σας δώσει τη δύναμη των πολλών προϊόντων απώλειας βάρους σε μόλις ένα χάπι. Και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς προβλήματα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε, μόνο το περιττό βάρος!

1 φιάλη

Λιανική: $79.95 $69.95 Εξοικονόμηση: $10.00 Αγοράστε Τώρα

Δωρεάν & Άμεση Αποστολή

3 φιάλες + 2 Δωρεάν
+ Δωρεάν Advana Cleanse

Λιανική: $399.75 $189.95 Εξοικονόμηση: $209.80 Αγοράστε Τώρα

Δωρεάν & Άμεση Αποστολή

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το PhenQ με τη μοναδική του φόρμουλα χρησιμοποιεί ένα ισχυρό μείγμα από αποδεδειγμένα συστατικά που έχουν σχεδιαστεί να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος με το κάψιμο του λίπους, τον έλεγχο της όρεξής σας αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα της ενέργειας σας.Στοχεύοντας στην απώλεια βάρους σας με τη χρήση του προϊόντος μας έχετε μια πολύ καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας από ό, τι αν παίρνατε ένα οποιοδήποτε άλλο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει με ένα μόνο τρόπο.

Κάθε μπουκάλι PhenQ περιέχει εξήντα χάπια, δίνοντάς σας μια ολοκληρωμένη προμήθεια τριάντα ημερών.Τα περισσότερα άλλα προϊόντα απώλειας βάρους περιέχουν μόνο τριάντα χάπια ανά μπουκάλι και το πουλάνε ως προμήθεια ενός μήνα.Αλλά επειδή θα πρέπει να λαμβάνετε συνήθως δύο δισκία κάθε μέρα, ένα μπουκάλι θα σας διαρκέσει δύο εβδομάδες μόνο.Το PhenQ σας δίνει διπλάσια προμήθεια σε χάπια έναντι των περισσότερων άλλων προϊόντων, που σημαίνει ότι λαμβάνετε την προμήθεια ενός πλήρους μήνα σε κάθε μπουκάλι.

Απλά πάρτε ένα χάπι PhenQ με το πρωινό σας και ένα με το γεύμα σας.Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.Επειδή το PhenQ περιέχει καφεΐνη και άλλα συστατικά σχεδιασμένα να αυξήσουν τα επίπεδα της ενέργειας σας, δεν σας συνιστούμε να πάρετε το PhenQ μετά τις 3μμ, έτσι ώστε να αποφευχθεί η τυχόν αναστάτωση του ύπνου σας.Αν είστε ευαίσθητοι στην καφεΐνη σας προτείνουμε να περιορίσει την πρόσληψη σας σε καφέ και άλλα ποτά που περιέχουν καφεΐνη, όταν λαμβάνετε παράλληλα PhenQ.

Μελέτες έχουν δείξει ότι παίρνει κατά μέσο όρο εξήντα έξι ημέρες για να αλλάξουν οι κακές σας συνήθειες και να σχηματιστούν νέες, καλές και το PhenQ κάνει αυτό ακόμη πιο εύκολο για εσάς!Αλλά επειδή τα αποτελέσματα διαφέρουν πάντα μεταξύ ατόμων, σας συνιστούμε να παραγγείλετε συσκευασίες δύο μηνών από την PhenQ.Μην ξεχνάτε, όταν αγοράζετε δύο μπουκάλια PhenQ, θα πάρετε ένα τρίτο ΔΩΡΕΑΝ.

Αν έχετε πολύ βάρος να χάσετε, σας προτείνουμε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας και να αγοράσετε 3 συσκευασίες παίροντας 2 ακόμη έξτρα ΔΩΡΕΑΝ. Πολλοί πελάτες που αγοράζουν αυτό το πακέτο φτάνουν το ιδανικό τους βάρος μέσα στους πρώτους τρεις μήνες χρήσης, και μετά χρησιμοποιούν τα δύο δωρεάν επιπλέον μπουκάλια τους για να διατηρήσουν το νέο τους βάρος.

Οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες και εκείνων κάτω των 18 ετών θα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη του PhenQ. Αν ήδη παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο συνταγογραφημένο ή όχι ή έχετε οποιαδήποτε προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε το PhenQ.

Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να αγοράσετε το PhenQ μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα μας phenq.com.Δεχόμαστε πληρωμές με Visa και MasterCard.Παρακαλώ μην επιχειρήσετε να αγοράσει το PhenQ από οποιεσδήποτε άλλες ιστοσελίδες όπως το Amazon ή το eBay, με την ελπίδα της σωτηρίας από την καλύτερη τιμή αγοράς.Αυτά τα προϊόντα είναι φθηνά, πλαστές αντιγραφές του PhenQ.

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται με ασφάλεια χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 2048-bit.Αυτό είναι το ίδιο επίπεδο ασφαλείας που χρησιμοποιούν όλες οι κορυφαίες τράπεζες.

Παραδίδουμε το PhenQ σε όλο τον κόσμο.Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή οπουδήποτε στον κόσμο, σε όλες τις παραγγελίες από δύο ή περισσότερες φιάλες.Σε όλες τις παραγγελίες μεμονομένων συσκευασιών υπάρχουν έξοδα αποστολής $ 9.98. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών και η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε διακριτική συσκευασία.

Ναί! Προσφέρουμε κάποια πακέτα με μεγάλη εξοικονόμηση γαι εσάς. Για ναπετύχετε την καλύτερη τιμή, σας συνιστούμε να αγοράσετε 2 συσκευασίες PhenQ και να πάρετε έτσι μία ολόκληρη δωρεάν. Για την απώλεια βάρους μακροπρόθεσμα και τη διατήρηση του βάρους, σας συνιστούμε να αγοράσετε 3 συσκευασίες PhenQ και να πάρει 2 επιπλέον απολύτως δωρεάν.

Προσφέρουμε 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Έτσι δεν έχετε τίποτα να χάσετε, παρά μόνο το βάρος σας. Απλά επιστρέψτε τα αχρησιμοποίητα μπουκαλάκια PhenQ στην αρχική του συσκευασία εντός 67 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας και θα σας δώσουμε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων, με εξαίρεση τυχόν έξοδα αποστολής.

PhenQ Label

Advana Tone Label

Το Advana Tone περιέχει στεατικό μαγνήσιο (6mg)

Αποκτήστε το σώμα που θέλετε τώρα με το PhenQ

ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΟ ΤΏΡΑ

Αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.Αυτά τα προϊόντα δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.Τα προϊόντα αυτά δεν απαιτούν την έγκριση ή τη συνταγή του γιατρού σας γιατί είναι φυτικά και δεν περιέχουν συστατικά που απαιτούν συνταγογράφηση.Τα αποτελέσματα των Μαρτυριών μπορεί να μην είναι τυπικά και τα δικά σας αποτελέσματά σας να διαφέρουν.Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια αποτελέσματα.Αυτά τα προϊόντα προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση.Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα, πρόγραμμα άσκησης ή αν κάνετε οποιαδήποτε δίαιτα με χάπι για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα υγείας.

Κλινικές Αναφορές
 • 1

  Whiting, S., Derbyshire, E., and Tiwari, BK. (2012): ‘Capsaicinoids and capsinoids. A potential role for weight management? A systematic review of the evidence’. Appetite, 2012 Oct;59(2):341-8. Doi: 10.1016/j.appet.2012.05.015 PMID: 22634197

  back
 • 2

  Zemel, M.B., Thompson, W., Milstead, A., Morris, K., and Campbell, P. (2004): ‘Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults’. Obesity Research, 2004 Apr;12(4):582-90, PMID: 15090625

  back
 • 3

  Docherty, J.P., Sack, D.A., Roffman, M., Finch, M., and Komorowski, J.R. (2005): ‘A double-blind, placebo-controlled, exploratory trial of chromium picolinate in atypical depression: effect on carbohydrate craving’. Journal of Psychiatry Practice, 2005 Sep;11(5):302-14 PMID: 16184071

  back
 • 4

  Smith, A. (2002): ‘Effects of caffeine on human behaviour’. Food and Chemical Toxicology, 2002 Sep;40(9):1243-55, PMID: 12204388

  back
 • 5

  Graham, T.E. (2001): ‘Caffeine and exercise: metabolism, endurance and performance’. Sports Medicine, 2001;31(11)(:785-807, PMID: 11583104

  back