“I dropped 44 lbs!”
~Taiylah

PhenQ— The Natural Appetite Suppressant For Powerful Weight Loss Without Feeling Hungry All The Time

Helps to control a normal appetite for less calorie intake
Reduces cravings for carbs and sugars
Supports thermogenesis for proven fat loss results
Order Now
Join the 190,745 Satisfied PhenQ Customers!
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΕ MULTI-ΑΓΟΡΕΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
60 ΧΑΠΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΦΙΑΛΗ
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

PhenQ Has Helped Over 190,745 People Achieve Their Weight Loss Goals!

Taiylah P.
Οι γύρω μου πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά έχασα 20 κιλά σε 3 μήνες συνδυάζοντας υγιεινή διατροφή, άσκηση και το PhenQ
Ghislain R.
Αφού προσπάθησα ανεπιτυχώς αμέτρητες δίαιτες και συμβουλές, το PhenQ ήταν το μοναδικό που με βοήθησε να χάσω βάρος.
Valerie O.
Έπρεπε να χάσω βάρος για να τρέξω με τα παιδιά μου στο πάρκο και αυτό έγινε δυνατό χάρη στο PhenQ.
Nicola D.
Είδα τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 2 εβδομάδες και έχασα 6 κιλά, 11,5 ίντσες στη μέση και κατέβηκα από το νούμερο 12 στο 10.
Axelle W.
Με το PhenQ πέτυχα τους στόχους μου να χάσω λίπος στην κοιλιά και τα ψωμάκια καθώς και να βελτιώσω το σχήμα του σώματός μου.
April R.
Το PhenQ με βοήθησε να χάσω το βάρος της εγγυμοσύνης. Είναι καταπληκτικό και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ.

What are you waiting for?

Join the thousands of satisfied PhenQ customers today and achieve the body and health you deserve!
Order Now
60-day money back guarantee

PhenQ Has Helped Over 190,745 People Achieve Their Weight Loss Goals!

Taiylah P.
People thought I couldn't do it but I lost 44 lbs in 3 months pairing my healthy diet and exercise with PhenQ.
Ghislain R.
After trying countless diets and lifestyle changes without success, PhenQ helped me lose weight when nothing else worked.
Nicola D.
Started seeing results after just 2 weeks and lost 14lbs, 11.5 inches in waist and went from a UK size 12 to 10.
Valerie O.
I needed to lose weight to be run with my kids in the park and that was made possible thanks to PhenQ.
April R.
PhenQ helped me lose baby weight. It's amazing and I am going to continue to use it when I fully reach my goals.
Axelle W.
PhenQ helped me achieve my goals of losing belly fat and love handles as well as improve my body shape.

What are you waiting for?

Join the thousands of satisfied PhenQ customers today and achieve the body and health you deserve!
Order Now
60-day money back guarantee

PhenQ Helps Normalize Appetite, So You Can Crave The Other Beautiful Things In Life

If you feel hungry for food 24/7, especially for the salty, sugary treats at night, then you could be dealing with an appetite imbalance— which can make long-term weight management feel almost impossible.

An appetite imbalance can be brought on for many reasons, however...

One of the biggest triggers that’s causing millions to experience an appetite-imbalance and a growing waist-line is stress-eating.

Research shows stress can lead to an increase in overeating at mealtime, more snacking during the day, and less restraint on the amount of food you put on your plate.1

Phenq was formulated with high-grade, natural ingredients that work to support a balanced mood, curb “stress eating,” and support a fiery metabolism that turns excess fat into energy you can use.

PhenQ Works Right Away And With Amazing Results
Try It Today, 100% Risk-Free, And See For Yourself

Helps to burn excess fat

Natural & safe
ingredients

Science-based
formula

Supports normal appetite— and perfect for keto

Promotes a feeling
of satiety

100% satisfaction
guarantee

Order Now
60-day money back guarantee

5 Ways PhenQ Helps You Achieve Your Ideal Weight

Crushes Cravings
Natural chromium picolinate + nopal cactus + natural caffeine helps to improve insulin sensitivity, reduce cravings for sweets and carbs, and promote a feeling of fullness.4
Burns Fat
Combining α-Lacys Reset®,(alpha lipoic acid, cysteine base, and magnesium) and Capsimax Powder for a profound thermogenesis-effect that is clinically-proven to reduce weight, suppress appetite, and sustain all-day energy levels.2, 3
Stops Fat Growth
Clinical research published in Bioscience Report reveals the capsaicinoids found in capsimax powder may help reduce your body’s ability to store excess fat cells, and may even stop fat cells from growing...5 all without drastically changing one’s eating habits.
Boosts Energy
The unique blend of high-grade metabolism-supporting ingredients— including natural caffeine and capsimax powder— helps to “stoke” your thermogenesis for all-day energy and easier weight loss efforts that work with your daily lifestyle.
Supports Mood
Struggle with daily fatigue? By adding the naturally-occurring amino acid, l-carnitine, thousands of PhenQ customers are receiving better cognitive support with increased mental and body energy.7

Weight Loss Doesn’t Have To Be Complicated

PhenQ Makes It Easier To Achieve The Health And Body You Deserve, Right At Home, In Just 20-Seconds A Day.

Try it today, completely risk free.
Order Now
60-day money back guarantee

TΙ ΚΑΝΕΙ PHENQ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Θα βρείτε μερικά από τα συστατικά μας και σε άλλα προϊόντα απώλειας βάρους. Αλλά είναι το μοναδικό μείγμα των συστατικών αυτών σε συνδυασμό με ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο, μυστικό συστατικό που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη φόρμουλα, ένα πιο ισχυρό προϊόν που σας δίνει πολύ ανώτερα αποτελέσματα μείωσης σωματικού βάρους σε σχέση με άλλα προϊόντα.
Χρησιμοποιώντας την μέγιστη ποιότητα, φυσικά συστατικά και σύμφωνα με φαρμακευτικά πρότυπα σε εγκεκριμένες εγκαταστάσεις FDA & GMP στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το προϊόν PhenQ είναι η απόλυτη, όλα-σε-ένα λύση απώλειας βάρους.


α-LACYS RESET® – Επιστημονικά Αποδεδειγμένη Απώλεια Βάρους


Αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές της επιστήμης και της έρευνας, με εμπορικό σήμα τύπου α-Lacys Reset®.
Επιταχύνει το μεταβολισμό σας και να ανεβάζει τη θερμογένεση του σώματός σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάψετε λίπος γρήγορα και να πετύχετε το σώμα των ονείρων σας γρήγορα.

Ο μεταβολισμός σας είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα σας καίει θερμίδες με φυσικό τρόπο. Επιταχύνετε το μεταβολισμό σας και κάψτε περισσότερες θερμίδες. Το α-Lacys Reset® επιταχύνει το μεταβολισμό σας, επιτρέποντας σας να κάψετε περισσότερες θερμίδες, ακόμα και να μειώσετε το λίπος γρήγορα.

Το καλύτερο όμως ποιο είναι; Ένας ταχύτερος μεταβολισμός σημαίνει επίσης μια αύξηση στη θερμογένεση του σώματός σας, η οποία ουσιαστικά είναι υπεύθυνη για την παραγωγή θερμότητας. Για την παραγωγή θερμότητας, το σώμα σας καίει θερμίδες. Αυξάνοντας την παραγωγή θερμότητας του σώματος, το α-Lacys Reset® αυξάνει το ρυθμό καύσης των θερμίδων σας ακόμη περισσότερο για να διώξετε τα αποθέματα λίπους.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Δείτε την Τιμολόγηση

ΤΟ PhenQ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟ

Εκτεταμένες κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την ικανότητα του α-Lacys Reset® να μειΏΣΕΙ τόσο το σωματικό βάρος όσο και το λίπος του σώματος, ακόμη μπορεί να συμβάλλει και στην αύξηση της μυϊκής μάζας – που είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Σε σύγκριση με το εικονικό/placebo φάρμακο και άλλα συστατικά, τα άτομα που λαμβάνουν α-Lacys Reset®:

ΕΧΑΣΑΝ 7.24% ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ

ΕΧΑΣΑΝ 3.44% ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΥΣ

ΑΥΞΗΣΑΝ ΚΑΤΑ 3.80% ΤΗ ΜΥΪΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΑ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ PhenQ;

CAPSIMAX ΣΚΟΝΗ

Ένα μείγμα από Capsicum, πιπερίνη, καφεΐνη και η νιασίνη (βιταμίνη Β3), προσφέρουν την την απίστευτη καύση λίπους που εμπεριέχεται στη Σκόνη Capsimax. Τόσο το φυτό της πιπεριάς όσο και της πιπερίνης (ή αλλιώς γνωστό ως το μαύρο πιπέρι) έχουν ισχυρή θερμογενετική ιδιότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε με αύξηση της παραγωγής θερμότητας του σώματος σας. Με την αύξηση της θερμογένεσης, αυτά τα δύο συστατικά σας επιτρέπουν να κάψετε περισσότερο λίπος. Επίσης έχει προταθεί ότι η πιπερίνη μπορεί να έχει την ικανότητα να σταματήσει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων.

Πολλαπλές μελέτες έχουν αποδείξει τα οφέλη της απώλειας βάρους από την πιπεριά capsicum, και τα ευρήματα συνιστούν αυτή τη φυσική ουσία που μπορεί να παράγει «κλινικά σημαντικά επίπεδα απώλειας βάρους».1

ΧΡΩΜΙΟ PICOLINATE

Ένα βασικό φυσικό μεταλλικό στοιχείο που βρίσκεται στο κρέας, τα λαχανικά και τα δημητριακά ολικής άλεσης. Το χρώμιο βοηθά περιορίσει την επιθυμία σας για ζάχαρη και υδατάνθρακες, βοηθώντας το σώμα σας να ελέγξει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας.
Όταν τρώτε τροφές που περιέχουν ζάχαρη, όπως οι υδατάνθρακες, η ζάχαρη απορροφάται στο αίμα σας και μεταφέρονται στα κύτταρα σας για να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια. Μόλις τα κύτταρα σας έχουν αρκετή ζάχαρη, σταματάει η επιθυμία σας γι’αυτήν. Το χρώμιο βοηθά τα κύτταρα σας λάβει τόση ζάχαρη όσο χρειάζεται, πράγμα που σημαίνει θα έχετε λιγότερη επιθυμία για υδατάνθρακες και ζάχαρη, χάνοντας πολύ πιο εύκολα βάρος.

Μια μελέτη οκτώ εβδομάδων από το Πανεπιστήμιο Cornell διαπίστωσε ότι τα συμπληρώματα χρωμίου αναχαιτίζουν την όρεξη και την επιθυμία για υδατάνθρακες σε άτομα με κατάθλιψη. 3

ΚΑΦΕΪΝΗ

Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο θα βρείτε καφεΐνη σε τόσα πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους και ενεργειακά ποτά. Ως διεγερτικό, έχει την ικανότητα να αυξήσει την εγρήγορση, την εστίαση και τη μείωση της κούρασης. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο πεινασμένοι, 4 και να συμβάλλει στην ενίσχυση της διαδικασίας καύσης λίπους με την αύξηση της θερμογένεσης, και να σας βοηθήσει να προσθέστε ή να αυξήσετε τη γυμναστική στη ζωή σας.5

Nopal

Ο nopal κάκτος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βοηθώντας σας να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο της πείνας σας. Είναι, επίσης, εξαιρετικά πλούσιος σε αμινοξέα, παρέχοντας σας με την αναγκαία ενέργεια που θα χρειαστείτε για το «ταξίδι» προς την απώλεια βάρους σας, καθώς επίσης μπορεί να βοηθήσει να μειώσετε επιπλέον βάρος που προκαλείται από την κατακράτηση υγρών, βοηθώντας σας να αποβάλλετε τα υγρά από τους ιστούς σας στην κυκλοφορία του αίματός σας.

L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ FURMARATE

Το φυσικό L-καρνιτίνη αμινοξύ βρίσκεται σε τροφές όπως το κόκκινο κρέας, ξηρούς καρπούς και πράσινα λαχανικά. Βοηθά το σώμα σας να μετατρέψει τα αποθέματα λίπους του σε ενέργεια, που σημαίνει ότι όχι μόνο θα κάψετε λίπος, αλλά θα καταπολεμήσετε την κόπωση που συχνά προκαλείται από τις δίαιτες.
Το PhenQ είναι ένα ιδιόκτητο μίγμα το οποίο επίσης περιέχει Stearate μαγνήσιο και μαγνήσιο.


Το PhenQ είναι ένα ιδιόκτητο μίγμα το οποίο περιέχει επίσης στεατικό μαγνήσιο (10 mg).

These people now have the body they want thanks to PhenQ

I lost 158 lbs in 12 months!*

PhenQ is the only slimming aid which actually delivered visible results.I've never been happier and come confident.If I can do it, you can too!

Nicola S., 34

I lost 11 lbs in 1 month!*

After trying countless diets and lifestyle changes without success, PhenQ helped me lose weight when nothing else worked.

Ghislain R., 31

I lost 14 lbs in 9 weeks!*

Started seeing results after just 2 weeks and lost 14lbs, 11.5 inches in waist and went from a UK size 12 to 10.

Nicola D., 36

I lost 44 lbs in 3 months!*

People thought I couldn't do it but I lost 44 lbs in 3 months pairing my healthy diet and exercise with PhenQ.

Taiylah P., 21

I lost 9 lbs in 1 month!*

PhenQ helped me achieve my goals of losing belly fat and love handles as well as improve my body shape.

Axelle W., 22

I dropped three dress sizes!*

I am the happiest I have been in years. I've dropped three dress sizes in just 12 weeks using PhenQ.

Amy C., 34

Όλοι οι παραπάνω και άλλοι πολλοί που δοκίμασαν το προϊόν μας δεν ανησυχούν πλέον για το βάρος τους.

Γιατί εσύ ακόμη να έχεις αυτό το πρόβλημα?

Παραγγείλετε το PhenQ σήμερα και κάντε το σώμα των ονείρων σας πραγματικότητα!

60 ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχουμε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι όλοι τώρα απολαμβάνουν μια πιο ευτυχισμένη, υγιέστερη ζωή με το σώμα που πάντα ήθελαν να αποκτήσουν.Είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείτε με τα αποτελέσματά σας και εσείς πάρα πολύ, αλλά και πάλι μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν μας με απόλυτη εμπιστοσύνη. Απλά επιστρέψτε τα δύο πρώτα άδεια μπουκάλια των 60 ημερών της προσφοράς PhenQ και τις οποιεσδήποτε πρόσθετες κλειστές συσκευασίες PhenQ εντός 67 ημερών από την παραλαβή τους (Δηλαδή 60 ημέρες δοκιμαστικής περιόδου συν μία εβδομάδα επιστροφής των μη ανοιγμένων συσκευασιών), και σας υποσχόμαστε ότι θα σας επιστρέψουμε την πλήρη και ολόκληρη τιμή αγοράς των συσκευασιών με εξαίρεση τα έξοδα αποστολής.


Start Your Journey Towards Your Dream Body
Choose Your PhenQ Package Now

 • 1 ΦΙΑΛΗ

  Κανονική τιμή
  69,99 €
  Κανονική τιμή
  79,99 €
  Τιμή έκπτωσης
  69,99 €
  Savings
  10,00 €
  Τιμή μονάδας
  ανά 
  Εξαντλήθηκε
  Free worldwide delivery
 • Most Popular & Best Results

  2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ + 1 ΔΩΡΟ

  Κανονική τιμή
  139,99 €
  Κανονική τιμή
  239,99 €
  Τιμή έκπτωσης
  139,99 €
  Savings
  100,00 €
  Τιμή μονάδας
  ανά 
  Εξαντλήθηκε
  Free worldwide delivery
 • 3 ΦΙΑΛΕΣ + 2 ΔΩΡΕΑΝ

  Κανονική τιμή
  209,99 €
  Κανονική τιμή
  399,99 €
  Τιμή έκπτωσης
  209,99 €
  Savings
  190,00 €
  Τιμή μονάδας
  ανά 
  Εξαντλήθηκε
  Free worldwide delivery

Frequently Asked Questions

Αποκτήστε το σώμα που θέλετε τώρα με το PhenQ

Κλινικές Αναφορές

Whiting, S., Derbyshire, E., and Tiwari, BK. (2012): ‘Capsaicinoids and capsinoids. A potential role for weight management? A systematic review of the evidence’. Appetite, 2012 Oct;59(2):341-8. Doi: 10.1016/j.appet.2012.05.015 PMID: 22634197 1

Zemel, M.B., Thompson, W., Milstead, A., Morris, K., and Campbell, P. (2004): ‘Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults’. Obesity Research, 2004 Apr;12(4):582-90, PMID: 15090625 2

Docherty, J.P., Sack, D.A., Roffman, M., Finch, M., and Komorowski, J.R. (2005): ‘A double-blind, placebo-controlled, exploratory trial of chromium picolinate in atypical depression: effect on carbohydrate craving’. Journal of Psychiatry Practice, 2005 Sep;11(5):302-14 PMID: 16184071 3

Smith, A. (2002): ‘Effects of caffeine on human behaviour’. Food and Chemical Toxicology, 2002 Sep;40(9):1243-55, PMID: 12204388 4

Graham, T.E. (2001): ‘Caffeine and exercise: metabolism, endurance and performance’. Sports Medicine, 2001;31(11)(:785-807, PMID: 11583104 5